Αρχική


«Το άσπρο χαρτί μιλά με τη φωνή σου», Γ. Σεφέρης

Οι λέξεις του καθενός μας, καθώς προέρχονται από τα μύχια του νου και της ψυχής, είναι πολύτιμες. Όμοια με αυτές και οι σελίδες που θα τις φιλοξενήσουν οφείλουν να είναι προσεγμένες.
 Μπορεί για κάποιους η έκδοση ενός βιβλίου να είναι απλή υπόθεση. Αλλά αυτό δεν ισχύει και η δημιουργική ομάδα των εκδόσεων BookXpress το γνωρίζει πολύ καλά. 
Για μας κάθε βήμα στην πορεία ενός έργου προς το τυπογραφείο, έχει σημασία. Γι’ αυτό και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Με πλήθος εξειδικευμένων συνεργατών, οι εκδόσεις BookXpress εγγυώνται πως το βιβλίο που θα μας εμπιστευτείτε (ποιητικό, μυθιστόρημα, νουβέλα ή ό,τι άλλο) θα βρεθεί στα πιο έμπειρα χέρια. 
Αν λοιπόν επιθυμείτε να κρατήσετε στα χέρια σας ένα άρτιο και καλαίσθητο βιβλίο δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τις υπηρεσίες μας. Το έργο σας θα δεχθεί την καλλιτεχνική και φιλολογική επιμέλεια των ειδικών μας, θα έχει το πλέον κατάλληλα φιλοτεχνημένο εξώφυλλο για το είδος που πρεσβεύει και φυσικά τη βοήθεια που χρειάζεται για να προωθηθεί στην αγορά. 
Όσο για σας, η γνώση και η εμπειρία μας θα τεθεί στη διάθεσή σας στα πλαίσια της όποιας συμβουλευτικής χρειάζεστε, τόσο για την έκδοση του βιβλίου σας όσο και για τα βήματα που μπορείτε να κάνετε ως συγγραφείς. Ίσως κάποτε το όλο εγχείρημα να ήταν απαγορευτικό. Πλέον όμως, χάρη στην BookXpress, η έκδοση του βιβλίου σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δεν έχετε παρά να μας στείλετε το έργο σας σε ηλεκτρονική μορφή να το αξιολογήσουμε κι εμείς θα ετοιμάσουμε την πρόταση που σας ταιριάζει.

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.